AYURVEDA ESCAPE

Här har vi skapat en plats att ta emot vila, glädje, energi och återhämtning på.
Nedan kan du läsa mer om våra olika behandlingar och paket.
Ayurveda Escape handlar om att du tar dig tid för dig själv.

 SLIMMINGE - SKURUP - SKÅNE - SVERIGE
 Bokningar & frågor till mail: ayurvedaescape@gmail.com 

Nästa lediga tid!

Onsdag 24/7 kl 10.00
Tisdag 30/7 kl 11.00
Torsdag 1/8 kl 10.00
Måndag 12/8 kl 10.00
Tisdag 13/8 kl 10.00
Måndag 19/8 kl 16.00
Tisdag 20/8 kl 16.00

Fler tider finns vid förfrågan!

AYURVEDISK HÄLSORÅDGIVNING

En hälsorådgivning utgår ifrån en Pulsläsning.
Pulsens egenskaper ger information om din hälsostatus och eventuella obalanser.

De ayurvediska råden är oftast enkla men effektiva och kan omfatta kost, dagliga rutiner, livsstilsförändringar, yoga/motion, köksråd, andningsövningar, örter och mycket mer.

Oftast görs små förändringar över lång tid en stor skillnad för vår hälsa och vårt välbefinnande. Jag rekommenderar minst 3 hälsorådgivningar i det första steget för en balanserad hälsa.

Emilia är certifierad och har flera års utbildning och många års erfarenhet med över tusen hälsorådgivningar bakom sig.
Pris 1200kr inkl pulsläsning och ayurvediskt material med råd

”Har gjort en hälsorådgivning med Emilia och fått väldigt bra råd. Använt mig av dessa i snart tre månader och känner en stor förändring i både min energi och lust. Känner mig motiverad att fortsätta med Ayurvedan och ha Emilia som terapeut”

Maria

ABHYANGA OLJEMASSAGE

Känner du oro, ångest eller stress är detta en behandling för dig. Abhyanga är en mycket behaglig helkroppsmassage med varm olja. Kroppen masseras systematiskt med ett relativt lätt tryck och lugna,
svepande rörelser. 

Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne. Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter. 

Behandlingen passar fint året runt, extra lämpad under höst och vinter. Balanserar vata dosha.
60 minuter 800kr 90 minuter 1000kr
Kombination Garshan 60 min och svedana svettält 30 min 1100kr

MARMA HEALING

Marmapunkter är ställen där förbindelsen mellan sinne och kropp är extra livaktig. De står även i kontakt med andra delar av kroppen. Stress och orenheter sätter sig i marmapunkterna.

Under behandlingen stimuleras dessa punkter med speciellt utvalda eteriska oljor som masseras in med mycket lätt beröring. Djupt avslappnande och balanserande för sinne och kropp. Stimulerar kroppens egen självläkningsprocess. Efter behandlingen ingår en lång vila. Bara vara.
60 minuter 800kr 90 minuter 1000kr

"Helt fantastisk energi när man går in i trädgården. Vill inte åka härifrån. Väldigt lugnande och läkande plats" 

Anna

"Känslan efter en garshan och svettält är helt underbar. Så mycket energi och lätthet. Emilia är mycket kunnig och en duktig terapeut"

Annika

DETOX MED GARSHAN

Garshan är en helkroppsmassage som renar lymfsystemet och ökar förbränningen i fettvävnaden. Den förbättrar matsmältningen, ämnesomsättningen och cirkulationen samt motverkar celluliter och trötthet. 

Behandlingen avslutas med lättare, varm oljemassage som hjälper till med eliminering av de toxiner man frigör under den första och stimulerande delen av behandlingen. Garshan är en utmärkt behandling vid kapha-obalanser samt då mycket slaggprodukter ansamlats i kroppen. 

Ges med fördel under våren då kroppen behöver renas från det skydd kroppen samlat på sig under våren.
60 minuter 800kr 
Kombination Garshan 60 min och svedana svettält 30 min 1100kr


KATI CHIKITSA

Traditionell ayurvedisk ryggbehandling med oljemassage och värmebehandling över axlar och rygg. Behandlingen avslutas med att ryggen masseras med varma örtknyten och olja. 

Kati chikitsa är en fin behandling mot värk och stelhet i länd, rygg och axlar. Denna behandling rekommenderas att man bokar tre dagar i rad. 

Boka första behandling och nämn då hur många behandlingar det gäller. Tid för behandling 2 och 3 planeras in efter första behandlingen är bokad. 
Pris för 3 behandlingar: 2100 kr

SWEDANA - SVETTÄLT 

En swedana behandling hos mig görs i en infraröd bastu där du sitter på en stol i ett tält där bara huvudet sticker ut. 

Swedana passar bra efter en helkroppsmassage. Värme har en viktig terapeutisk funktion för att balansera och rena kroppen. Tack vare värmen förs toxiner som lösts upp under massagen lättare ut ur kroppen. 

Denna behandling är ett tillägg till Abhyanga och garshan. Behandlingstid ca 30 min 300kr

HELANDE KRISTALLSKÅLAR

En vacker upplevelse för 2-3 personer.
Ljudet av kristallskålar är vibrerande och magisk. Vibrationerna tar sig förbi de medvetna tankarna och hjälper dig att släppa taget om motstånd och hinder för att landa i total avslappning.

Vi börjar med en Intoning för att landa på mattan. Ni får hitta en skön viloposition med hjälp av filtar och bolster. Därefter får leds ni in i en skön ochåterhämtande stund med klangskålarnas vibrationer.

Den här upplevelsen är för alla som vill prova meditation, för dig som behöver återhämtning och för dig som är nyfiken.
60-90 minuter för 2-3 personer 1000-1500kr
60-90 min för ca 10-20 personer 2500-3000kr
Vid hembesök/yogastudio/kickoff + körersättning

 

"Älskar massagerummet.
Takhöjden och färgvalen är för mig lugnande när jag tar emot en gudomlig behandling av Emilia" 

Sofia

"Hälsorådgivningen var väldigt informativ och spot on på det jag själv har upplevt. Emilia är varm och kärleksfull och materialet jag fått är enkelt att följa."

Lisa

HUVUDMASSAGE & FOTBAD

Ge dig själv en lugnande stund!
Behandlingen börjar med en kopp te eller dryck och ett fotbad i trädgården. Därefter får du en 30 minuters huvudmassage och vila. 

Shiroabhyanga är massage av huvud, ansikte, nacke och skuldror. Ges med eller utan varm sesamolja. Behandlingen löser upp stress och lättar spänningar som lagrats. Därigenom motverkas huvudvärk och värk i nacke och skuldror. 

Shiroabhyanga stimulerar cirkulationen i huvudet och lugnar sinnet och tänkandet. Klarheten i sinnet ökar. Shiroabhyanga är en bra introduktion till de ayurvediska behandlingarna.
90 minuter 800kr

BASTI - OLJEDAMMAR

Under behandlingen bygger vi upp en damm på kroppen som fylls med varm olja. Efter oljedammen följer en massage över området

-Kati Basti är en behandling av ryggslutet vid olika besvär med stelhet, smärta, stress och sömnbesvär.
-Janu Basti är en behandling över knäskålarna för att balansera artrit och smärta i knän.
-Hridaya Basti är placerad över hjätat och stärker hjärtats funktioner.
-Giva Basti placeras på övre delen av ryggen och nacken och balanserar nacksmärtor, frozen shoulder och cervikal spondylos.
-Nabhi basti - placeras över naveln och balanserar magproblem, fertilitet, IBS - förstoppning och obehag i buken - ökar fertilitet - bra vid mensvärk och klimakteriebesvär - gör det möjligt att släppa taget om djupt rotade känslor
60 minuter 800kr En punkt
90 minuter 1000kr Två punkter